Frankfurt-Budapest metró

Frankfurt-Budapest metró

Online-Stoppolás

2008.05.23. 11:20 | martidorburg | Szólj hozzá!

Németországban kultúrája van a stoppolós utazásnak, mert általában sokkal olcsóbb, mint a vonat, ezért vannak speciális honlapok csak emiatt. A dolog elég biztonságos, a vezetők mind a honlapon regisztrált és lecsekkolt emberkék, a rendszámot is többnyire meg kell adniuk. A másik meg az, hogy Magyarország és Németország között főleg magyarok cirkálnak, ez azért megnyugtató hatással van. Ehhez az utazási formához is szükség van némi rugalmasságra.

http://www.mitfahrgelegenheit.de/mitfahrzentrale/Ungarn/0/0/uebersicht.html

Mikor kiválaszt az ember egy város, akkor kijön egy oldal, ott lehet átváltani (a lap tetején a táblázat fölött), hogy Bp-röl (Abfahrtsort) vagy Bp-re (Ankunftsort) szeretnénk utazni.

Mégis, itt nehéz olyan bejegyzést találni, ami pont megfelel nekünk. Mindenesetre azért meg lehet próbálni, ez is bejöhet!

Hát ennyi lenne jó keresgélést!

A bejegyzés trackback címe:

https://frankfurtbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr44483748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása